Huidverjonging


Afslanken en er jonger uit zien?

Revolutionaire resultaten in slechts een paar minuten.

BYAS-bionic-youth-activation-systemAfslanken op de juiste plaatsen zonder dieet en er jonger uitzien is heel eenvoudig te bereiken met het BYAS systeem van Wellstar. BYAS staat voor Bionic Youth Activating Systeem.

Het BYAS systeem is een uniek huidverzorgingsysteem, waarmee u de klok als het ware jaren terug kunt draaien. Het revolutionaire systeem bundelt drie gepatenteerde technieken: iofontrese, elektrische spierstimulatie en microvibratie.

Ultrasound voor cosmetische en therapeutische toepassingen worden reeds lange tijd gebruikt als erkende behandelingen. Onderzoekers hebben de ideale parameters ontdekt voor huidverbetering. De
Ultratone geven specifieke impulsen om diverse resultaten te behalen op het gebied van onder andere afslanken, spieropbouw, spiertonus, cellulite bestrijding, vetafbraak, non-chirurgische facelift en therapeutische toepassingen.

Tot voor kort waren deze technieken alleen beschikbaar in dure instituten en salons, maar dankzij BYAS kunt u voor een betaalbare prijs thuis deze technologie in uw eigen huiskamer uitvoeren.

elektrische-spierstimulatie-EMSElektrische spierstimulatie (EMS)
EMS stimuleert de spieren, waardoor het gezicht of het lichaam zijn natuurlijke modellering terugkrijgt. De huid wordt strakker, doordat spieren extra worden versterkt en ontwikkeld. De micro-trillingen bereiden de huid ook voor op de daaropvolgende instroom van speciale middelen door iontoforese. Door middel van diepe massage, worden de celweefsels losgemaakt en de intercellulaire ruimten van de diepere huidlagen vergroot, waardoor ze een grotere hoeveelheid van de werkzame stoffen ontvangen.
infrarood-lichtInfrarood licht
Infraroodstraling brengt diepe warmte in de huid. Het stimuleert een verhoogde bloedcirculatie. Zo wordt de elasticiteit van de huidstructuur algemeen verbeterd en wordt de huid steeds zachter.
IontoforeseIontoforese
Met zijn werkingsmechanisme van iontoforese, openen de huidporiën zich voor een zeer korte periode, waardoor de geïoniseerde actieve bestanddelen van de speciale serums heel voorzichtig in de diepere huidlagen wordt gekanaliseerd. Daarna hebben ze voor de ontwikkeling van de huid een langdurig effect op de productie van collageen en elastine.

BYAS Move Eye Lifter

De BYAS Move Eye Lifter is effectief tegen rimpels, wallen en vermoeide ogen. Revolutionaire behandeling! – resultaat in 2 a 3 minuten!

LEES VERDER…

BYAS Face Lifter

De BYAS Facelifter gebruikt een Multi-Syncronous Technology om te bereiken dat bimoleculair Hyaluronzuur serum intensief binnendringt in de diepere huid.

LEES VERDER…

BYAS Body Lifter

De BYAS Body Lifter biedt professionele technologie in een mobiel handapparaat voor een gemakkelijke en zeer effectieve toepassing thuis.

LEES VERDER…

UA-34256391-1