BYAS Body Lifter


byas-body-lifterDe BYAS Body Lifter biedt professionele technologie in een mobiel handapparaat voor een gemakkelijke en zeer effectieve toepassing thuis.
Hier worden drie technologieën gecombineerd die reeds vele jaren gebruikt worden in gespecialiseerde klinieken en instituten wereldwijd:
1. Radio frequentie technologie.
2. Elektrische spierstimulatie.
3. Micro-trillingen.

Verder wordt de afbraak van vetcellen en cellulitis op een unieke ondersteund door de speciale BYAS Verstevigende Gel, die de bijzonder exclusieve LIPO release ingrediënten bevat

De 3 technologieën in het BYAS systeem

1. Radiofrequentie
Bevordert de afbraak van vet, en verstevigt de huid effectief.

2. EMS
Elektrische Spierstimulatie versterkt de diepere spieren, zodat uw lichaam strakker en sterker wordt en haar natuurlijke vormen herwint.

3. Mikro-vibratie
Kanaliseert de speciale LIPO release ingrediënten van de BYAS Body Forming Gel tot in de diepe huidlagen.


Lees hier meer over de werking van de BYAS Body Lifter

Werking van de BYAS Body Lifter
Om verschillende weefsellagen op gerichte wijze te bereiken maken we gebruik van de Body Lifter, die met radiogolven werkt in een frequentiegebied tussen 300 kHz en 1 MHz. De Body Lifter wordt gebruikt om op effectieve manier bij de vetcellen te komen in verschillende gebieden en dieptes van de huid. Cellulitis bijvoorbeeld zit aan de oppervlakte en de vetcellen liggen in diepere lagen van de huid.

Verlos uw lichaam van vetkussentjes en probleemzones Afslanken
De radiogolven dringen door het onderhuidse weefsel (subcutis) met 300 KHZ diep in de huid, waar ze de vetreductie aanpakken.

Vorming
De radiogolven bereiken de middelste huidlagen, de dermis, met 500 KHZ, en handelen daar tegen cellulitis en kleinere probleemzones.

Gerichte eliminatie van hardnekkige probleemzones om vet weg te smelten
Radiofrequentie golven genereren warmte in de huid met hun energie. Het thermisch effect hiervan veroorzaakt dat het gehele metabolisme van het vetweefsel wordt versterkt, wat de afbraak van vet bevordert. De eigenschappen van de vetcelmembranen worden meer poreus.

Het gevolg is dat een deel van de inhoud van de vetcel, de triglyceride, wordt vrijgegeven via de membranen. Het vet dat verwijderd is wordt daarna op een natuurlijke manier getransporteerd naar de lymfe.

Gerichte versteviging van de bovenste huidlagen
Met het stretching programma, kunt u slappe huid op een gerichte manier elimineren, en effectief handelen om de typische “slappe huid” te voorkomen die kan optreden in de armen, buik en benen, na een groot gewichtsverlies.

Verlos uw lichaam van slappe huid
Stretching

De radiogolven komen ook tot aan het onderste bindweefsel met 1 MHZ, om ervoor te zorgen dat het bindweefsel samen wordt verstevigd met de bovenste huidlagen. De bovenste huidlagen kunnen worden gestabiliseerd door het volgende effect: De thermische energie uit de radiogolven verwarmt de collageenvezels, waardoor de eiwitstructuren samentrekken.

Gerichte modellering van uw figuur
Versterkt slap weefsel en zwakke spieren met Elektrische Spierstimulatie (EMS). EMS stimuleert de diepere spiervezels om spieren systematisch te versterken en op te bouwen. Elk programma kan individueel worden ingedeeld op drie niveaus van intensiteit. Op deze manier, kunt u systematisch werken om een mooi, goed gevormd lichaam terug te krijgen in veel verschillende lichaamszones.

Hoe ouder we worden, hoe meer weefsel en spieren hun stevigheid verliezen. Een groter spiervolume betekent dat uw lichaam steviger en sterker wordt en zijn natuurlijke vorm en figuur herwint? Uit klinische proeven bij de Galway University Hospital bleek dat EMS, het spiervolume laat toenemen met gemiddeld 20%.

BYAS Body Firming Gel
byas-body-firming-gelBYAS Body Firming Gel is speciaal ontwikkeld voor de Body Lifter in samenwerking met internationale experts. De gel bevat lichaams-verstevigende ingrediënten. Het bevat het exclusieve LIPO release complex dat de afbraak van vetkussens en cellulitis op een unieke manier ondersteunt.

De micro-vibratie methode wordt gebruikt om de waardevolle LIPO release actieve ingrediënten te kanaliseren in de diepere huidlagen om de effecten van de Body Lifter te verbeteren met hun speciale vetafbraak stimulerende eigenschappen.

Transformation Shake
BYAS transformation shakeOm gewichtsverlies zonder jojo effect te bewerkstelligen is de Transformation Shake ontwikkeld. De shake bevat een vitale substantie van de allerhoogste kwaliteit, WPC80 en MPC proteïne. Dit zorgt ervoor dat de spieren niet worden afgebroken door het gewichtsverlies en het verbetert de structuur van de spieren.

Ingrediënten van de Transformation Shake
CLA een speciaal ontwikkelt zuur dat zorgt voor stimulatie van de stofwisseling. Hierdoor verhoogt de verbranding en nemen cellen na het nuttigen van een maaltijd minder vetten op. Omega 3 en 6 vetzuren. Deze zorgen ervoor dat koolhydraten gemakkelijker worden omgezet in energie en zorgen voor een zachte, gladde, mooie en elastische huid.

XLR.8 capsule
xlr8-byasDe capsules zijn speciaal ontwikkelt ter ondersteuning van de Body Lifter. Gebruik hiervan zorgt voor een optimaal resultaat van de Body Lifter. De capsules combineren twee hoogst effectieve bestanddelen die zorgen voor stimulatie van de vetverbranding

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op!

UA-34256391-1