BYAS Face Lifter


byas-facelifterDe BYAS Facelifter maakt gebruik van een Multi-Syncronous Technology om te bereiken dat bimoleculair Hyaluronzuur serum intensief binnendringt in de diepere huid. Hyaluron is een belangrijke hydraterende stof en het lichaam verminderd de productie hiervan rond de leeftijd van 25 jaar. De ingebrachte Hyaluronzuur, dat een veelvoud van zijn eigen gewicht in vocht kan opnemen, verbeterd de huid en leidt tot de productie van natuurlijk Collageen en Elastine.

Het resultaat is een huid die er slank, gespierd en minder gerimpeld uitziet. Waardoor je jaren jonger lijkt!

De BYAS Facelifter kan perfect worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw huid. Daartoe heeft de BYAS Facelifter twee hoofdprogramma’s en twee aanvullende programma.

Daarnaast kan men kiezen tussen vier leeftijdsgroepen en drie intensiteiten van actie. Een totaal van 48 programma’s bieden een maximum van een professionele systematische zorgprogramma voor de huid.

De bijbehorende BYAS producten sluiten perfect aan, ze zijn gebaseerd op een uniek, 3-fasen-actiesysteem.

Reiniging & ontgiftiging
In eerste instantie wordt de huid diep gereinigd en ontgift met de zeer effectieve BYAS zuiverende Detox Serum. Pas nu de huid ontvankelijk is voor de instroom van speciale actieve ingrediënten gaan we met de BYAS Facelifter in de diepere huidlagen, zodat ze er hun verstevigende en regenererende werking kunnen activeren. De speciale ingrediënten van het serum worden gekanaliseerd in de diepere huidlagen, waardoor het oplossen van schadelijke stoffen effectief diep in de huid poriën kan gebeuren

Voedend & verzachtend
Nadat de huid optimaal ontvankelijk is, worden de speciale anti-aging ingrediënten van de BYAS Verjonging Supreme Serum gekanaliseerd met de BYAS Facelifter in de diepere huidlagen. Dit bevordert de celdeling en heeft de volgende effecten: de huid wordt meer elastisch door de productie van natuurlijke elastine en collageen wordt opnieuw geactiveerd. Bovendien is de huid veel vochtiger, omdat zo diep ingevoerd hyaluronzuur tot 1000 keer zijn eigen gewicht kan binden aan vocht. De huid ziet er jeugdig fris uit, heeft een stevige toon en is ongelooflijk zacht na een paar weken.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op!

byas-face-lifter

UA-34256391-1