BYAS Move Eye Lifter


De BYAS Move Eye Lifter is effectief tegen rimpels, wallen en vermoeide ogen. Revolutionaire behandeling! – resultaat in 2 a 3 minuten!

BYAS-Move-Eye-LifterNieuw in Nederland! De BYAS Move Eye Lifter helpt je van je wallen, kringen en rimpels af. De gepatenteerde MST Iontophoresis technologie maakt een revolutionaire behandeling mogelijk.

BYAS staat voor Bionic Youth Activation System. Dat is precies wat er gebeurt. De Eye Lifter maakt op bionische wijze collageen aan en activeert daarmee de jeugdige uitstraling van je huid.

De BYAS Move Eye Lifter combineert zeer effectieve micro-trillingen met een puur, bimoleculair hyaluronzuurserum dat speciaal is afgestemd op de gevoelige huid rond de ogen.

Het werkt! Kijk hier naar het filmpje

Hoe werkt het?
Waar normale crèmes in de bovenste huidlagen trekken, trilt de BYAS Move Eye Lifter het speciale serum de diepere huidlagen in met microprocessorgestuurde micro-trillingen. Daar maakt het serum collageen aan. De stevigheid van je huid verbetert snel en significant.

Altijd en overal
Met de Byas MOVE Eye Lifter heb je het perfecte zorgsysteem bij je, altijd en overal. Het zorgt voor een frisse en dynamische look. Met als extra een dosis hyaluronzuur. Zo heb je altijd een top
uitstraling: thuis, op je werk, tijdens het uitgaan, et cetera!

Een frisse look
Dagelijks 1 of 2 behandelingen direct op de ooghuid (bekijk het filmpje). Het is zo gepiept en kost nauwelijks meer tijd dan het aanbrengen van crème. Het speciale bimoleculaire hyaluronic complex
van werkzame stoffen is effectief tegen rimpels, vermoeide ogen en zwarte kringen. Het hyaluronzuurserum wordt met micro-trillingen ingebracht in de diepere huidlagen rondom de ogen.
Slaapwallen en vermoeide ogen en ondiepe rimpels verdwijnen in een handomdraai. Diepere, langer aanwezige rimpels verminderen aanmerkelijk en zullen uiteindelijk ook verdwijnen.

Navulling
Als het serum op is, kun je navullingen bestellen. Eenvoudig te gebruiken en revolutionair effectief. Voor een stevig, gladde en stralende huid rond de ogen!

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op!

BYAS-Move-Eye-Lifter

UA-34256391-1